Документи для роботи в Ізраїлі

Громадяни України, котрі бажають відвідати Ізраїль в туристичних цілях можуть знаходитись на  території країна на протязі 90 днів. Ті ж громадяни України, котрі бажають знайти роботу в Ізраїлі повинні знати, що отримати офіційну візу досить непросто, оскільки Міністерство внутрішніх справ Ізраїлю видає робочі візи В1 дуже неохоче.

У будь-якому випадку, кожен житель України обов’язково повинен підтвердити мету свого візиту, а фінальне рішення приймає прикордонна служба Ізраїлю.

Якщо ж Ви зацікавлені у працевлаштуванні в Ізраїлі, Вам потрібен пакет документів для в’їзду в країну (мова йде про візи, які дозволяють працювати і легально перебувати на території Ізраїлю). Наша компанія займається оформленням документів для роботи в Ізраїлі, ми допомагаємо громадянам України отримати роботу в Ізраїлі та істотно поліпшити своє матеріальне становище. Наші вакансії підходять жінкам і чоловікам з України різного віку, серед найбільш актуальних вакансій варто відзначити наступні — будівельники, зварювальники, різноробочі, доглядальниці, покоївки, також є робота для сімейних пар. Які потрібні документи для роботи в Ізраїлі? Для того щоб почати співпрацю з Вами, необхідно підготувати пакет документів для роботи в Ізраїлі:

  • Копія паспорта громадянина України;
  • Копія дійсного закордонного паспорта;
  • копія ІПН;
  • довідка про відсутність судимостей;
  • флюорографія.

Дозвіл на роботу, яку ми надаємо, діє від півроку, здобувач отримує право працювати і заробляти мінімальну заробітну плату в розмірі 1230 доларів.

Якщо мова йде про офіційне працевлаштування в Ізраїлі в такому випадку обов’язково необхідно оформлення робочої візи В1, яка дає можливість працювати офіційно на території Ізраїлю. Міністерство внутрішніх справ видають такі візи неохоче, і для того, щоб її отримати, здобувач повинен бути фахівцем в так званих дефіцитних професіях (програмісти, будівельні спеціальності, інженери, електронщики). Крім цього, оформлення робочої візи В1 вимагає часу і грошових коштів, і далеко не завжди витрачені зусилля будуть виправдані, оскільки в отриманні візи можуть відмовити.

Для оформлення робочої візи В-1 необхідно пред’явити всі документи (в тому числі довідка про стан здоров’я і заяву про взяття відбитків пальців), заявлені Міністерством внутрішніх справ Ізраїлю і заповнити анкету, на підставі якої можна зробити прогноз про вирішення питання.

Звертайтеся до нас, і ми допоможемо вам з працевлаштуванням в Ізраїлі, підберемо для Вас підходящу вакансію і забезпечимо юридичний супровід на весь період Вашого перебування в Ізраїлі.